A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

День захисту дітей

Дата: 31.05.2019 14:52
Кількість переглядів: 451

Уже традиційно 1 червня відзначається  Міжнародний день захисту дітей –прекрасне свято радості та надії.

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

30 травня  у міському парку проведено свято «Країна мрій – країна дитинства»  до Дня захисту дітей, яке підготували  керівники гуртків, гуртківці КЗ «Районний Будинок дітей та юнацтва».

Відкрила дійство та привітала зі святом усіх присутніх головний спеціаліст відділу освіти Наталія Жовталюк та побажала веселого, змістовного літнього відпочинку.

Діти стали учасниками конкурсу малюнків на асфальті «Ми – діти миру», бодіарту на обличчі, ігор, лунали пісні та виконувались  дитячі запальні танці. Учасниками дійства стали  учні відпочинкових таборів міста.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

  

  

 


« повернутися

Вхід для адміністратора