A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 05.02.2019 14:53
Кількість переглядів: 482

Із метою вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, виявлення обдарованої молоді й підвищення рівня мовної освіти уже вкотре в Україні та за її межами відбувається Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Другого лютого 2019 року в комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 23 учні закладів загальної середньої та професійної освіти та 11 студентів закладів вищої освіти, які володіють літературними вміннями і мають високий рівень знань у царині рідного слова.

На урочистому відкритті були присутні переможці ІІІ(обласного) етапу конкурсу, а також учителі, викладачі, методисти, батьки, регіональні ЗМІ. Серед учасників - дві учениці нашого району: Завгородня Вероніка (ОНЗ-Городищенська ЗОШ І-ІІІ ст.№3) та Демченко Дарина (Вільшанська ЗОШ І-ІІІ ст.). Конкурс справді є міжнародним, позаяк у ньому беруть участь учасники з різних країн світу: від Японії до Канади, від Великої Британії до Грузії, від Йорданії до Бельгії. Слово Тараса Шевченка наповнює сьогодення важливими смислами, у центрі яких – утвердження людяності й гідності.


« повернутися

Вхід для адміністратора