A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Нагородження обдарованих учнів Городищини

Дата: 23.04.2019 14:55
Кількість переглядів: 276

23 квітня 2019 року у приміщенні Городищенської  районної державної адміністрації відбулась урочиста зустріч з нагоди нагородження обдарованих учнів, які гідно представляли свої заклади освіти на районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах із навчальних предметів, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, а також учителів, які їх підготували.

Учасників свята у стінах адміністрації приймали Василь Васильович Скринник – голова Городищенської районної державної адміністрації; Микола Васильович Панчишин – заступник голови Городищенської районної ради, які постійно підтримують ініціативи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу підростаючого покоління.

Відповідно до Програми роботи з обдарованими дітьми на 2016-2020 роки, найкращих учнів району та їх педагогів-наставників нагороджено грошовими преміями, батьків – подяками за створення належних умов для навчання та виховання всебічно обдарованих дітей, розуміння, уважне ставлення до їхніх потреб та інтересів, допомогу і підтримку у подоланні труднощів, сприяння реалізації дитини як особистості. Діти отримали цінні подарунки від голів міської, сільських рад та об'єднаних територіальних громад.

Зі словами вдячності до небайдужих людей, які постійно підтримують талановиту учнівську молодь, звернулась Антоненко Світлана Вікторівна, учитель Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Від імені інтелектуальної молоді Городищини подяку батькам та вчителям за цінні поради, розуміння, підтримку та віру висловив Іохім Максим, учень Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 імені С.С.Гулака-Артемовського.

Бажаємо нашій обдарованій молоді та педагогічним працівникам нових досягнень і творчих злетів!


« повернутися

Вхід для адміністратора