A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар "Внутрішня та зовнішня системи забезпечення якості освіти як основа підвищення якості освітніх та управлінських процесів школи"

Дата: 18.11.2019 15:01
Кількість переглядів: 228

15 листопада 2019 року на базі опорного навчального закладу - Городищенська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 відбувся семінар "Внутрішня та зовнішня системи забезпечення якості освіти як основа підвищення якості освітніх та управлінських процесів школи".
Під час нього представники Державної служби якості освіти України та управління ДСЯО у Черкаській області разом із директорами навчальних закладів і начальниками місцевих відділів освіти обговорили актуальні питання формування системи забезпечення якості освіти.
Зокрема, про процедуру проходження інституційних аудитів та процес самооцінювання розповіла начальник відділу профільної та спеціалізованої освіти управління роботи із закладами загальної середньої та дошкільної освіти департаменту інституційного аудиту ДСЯО Надія Жуган.
Поради освітянам щодо підготовки до інституційного аудиту та розбудови внутрішньої системи забечення якості освіти надала
начальниця управління ДСЯО у Черкаській області Оксана Компанієць.
Дякуємо учасникам за участь та сподіваємося на подальшу співпрацю!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора