A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

День знань у закладах освіти району

Дата: 03.09.2019 15:08
Кількість переглядів: 254

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до закладів освіти..

Поріг закладів освіти Городищенського району переступили 178        першокласників

         Враховуючи рекомендації щодо проведенння урочистостей у незвичному форматі, кожен захід мав свої родзинки та був цікавий для здобувачів освіти, не перевантажував їх довгими промовами та офіційністю.

На урочистостях першокласники танцювали, проводили флешмоби, зустрічали чарівних провідників  до Країни Знань, а на перших уроках разом із батьками святкували День народження класу, віртуально мандрували Україною та знайомилися з рідною школою.

Тож учням цьогоріч було цікавіше, аніж завжди, йти до школи, та й у вчителів з’явився шанс неабияк пофантазувати над тим, як провести перший урок.
Отже, школярам легше відпустити  безтурботне літо  і з гарним настроєм розпочати навчальний рік.


« повернутися

Вхід для адміністратора