A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулася нарада керівників закладів освіти району

Дата: 23.09.2020 15:20
Кількість переглядів: 204

23 вересня 2020 року в приміщенні районного методичного кабінету відбулася нарада керівників закладів освіти району, у  ході якої було розглянуто наступні питання:

  1. Про основні аспекти функціонування галузі та підготовка до опалювального сезону (завідувач сектору освіти Ярошенко Тамара Олексіївна).
  2. Про підсумки звітності, про початок навчального року, про зайнятість дітей в позаурочний час, про взаємодію закладів освіти зі службами і організаціями(головний спеціаліст сектору освіти Жовталюк Наталія Петрівна).
  3. Про формування стратегії розвитку закладу освіти. Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2021» (завідувач районним методичним кабінетом Сокирко Тетяна Григорівна).
  4. Про атестацію педагогічних працівників. Про укладання договорів про підвищення кваліфікації педагогічних працівників з КЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників» (методист районного методичного кабінету Виговська Оксана В’ячеславівна).
  5. Про роботу закладів освіти в умовах карантину. Проведення навчання та інструктажів з охорони праці та пожежної безпеки(інженер з охорони праці групи по обслуговуванню шкіл району Пислиця Павло Васильович).
  6. Про організацію роботи інклюзивно-ресурсного центру в 2020-2021 навчальному році(директор КЗ «Городищенський інклюзивно-ресурсний центр» Воротило С.В.).
  7. Про співпрацю закладів позашкільної і загальної середньої освіти(директор КЗ «Городищенський районний будинок дітей та юнацтва» Близнюк Н.М.).
  8. Різне.

« повернутися

Вхід для адміністратора