A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся районний семінар-практикум вчителів початкових класів (1 клас)

Дата: 15.03.2019 15:30
Кількість переглядів: 209

13 березня 2019 року в Опорному навчальному закладі "Городищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3" був проведений районний семінар-практикум вчителів початкових класів (1 клас) на тему «Проведення інтегрованих занять у 1 класі».


Учителі району стали учасниками ранкової зустрічі, яку провела вчитель початкових класів Скалига Ольга Михайлівна, потім відвідали урок у 1-В класі, вчитель Помазан Лариса Василівна, з предмета «Я досліджую світ» на тему «Які весняні квіти прокидаються першими». Діти знайомилися з первоцвітами, які занесені до Червоної книги України, виконували тренерувальні вправи у електронному підручнику, використовували шість цеглинок LEGO.
Швець Тетяна Іванівна провела урок «Я пізнаю світ». Учасники семінару під час уроку в 1-А класі за програмою «Інтелект України» спостерігали, як учитель розвивала вміння досліджувати, аналізувати, порівнювати за допомогою вправ: «Фотоапарат», «Робота з тлумачним словником», «Відео», «Зоряні перегони», «Озвуч мультфільм». Діти визначали «секрет» стрибучості жаби.
У другій частині семінару завідувач районного методичного кабінету Сокирко Тетяна Григорівна провела круглий стіл з проблеми інтеграції у початковій школі.


« повернутися

Вхід для адміністратора