A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Всеукраїнська інформаційна кампанія «Дякую Захисникам»

Дата: 07.12.2018 15:32
Кількість переглядів: 240

День Збройних Сил України - це свято, яке поєднує українські військові традиції від княжих і козацьких часів до сьогоднішніх, коли солдати та офіцери ЗСУ й інших військових формувань виконують найважливішу місію - захищають суверенітет і незалежність нашої держави від агресора.

6 грудня 2018 року у рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Дякую Захисникам» з метою популяризації служби у Збройних силах України, формування позитивної суспільної думки про українську армію у міських закладах загальної середньої освіти  відбулися зустрічі учнів 9-11 класів з військовим комісаром, майором Іваном Володимировичем Скрипником, заступником військового комісара з територіальної оборони, майором Сергієм Миколайовичем Яригіним, прапорщиком Валентином Олексійовичем Коваленком, учасником бойових дій Іваном Васильовичем Милокостом.
           Вихованці закладів освіти  більше дізнались про історію Збройних сил України, отримали відповіді на запитання, які їх цікавили.

У рамках кампанії проведені акції: «Малюнок на фронт», «Лист герою». Із подальшою передачею малюнків та листів воїнам ООС.

Учні та гості ОНЗ - Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст.№3 вшанували хвилиною мовчання випускника школи Пенькова Валентина, який загинув в АТО.

Із нагоди дня Збройних сил України в закладах загальної середньої освіти проведені «Уроки мужності» із залученням учасників АТО/ООС.

 Учні від щирого серця подякували захисникам, подарували гостям квіти та побажали мирного неба над головою.

.


« повернутися

Вхід для адміністратора