A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Лідер - це той , хто веде за собою!!!

Дата: 04.12.2018 15:33
Кількість переглядів: 240

     30 листопада 2018 року  на базі районного Будинку дітей та юнацтва  відбулося навчання лідерів загальноосвітніх навчальних закладів Городищенського району.  Участь взяли 19 лідерів.

        Підготувала та провела навчання  методист РБДЮ Наталія Бойко. На початку зустрічі  привітала шкільних лідерів та наголосила на важливості

лідерських ініціатив  в учнівському середовищі.  Адже із звичного шкільного середовища  потрапили  у нове середовище , яке надасть кожному учаснику виявити власну індивідуальність і неповторність.  Темою заняття обрали «Розвиток лідерських якостей підлітків».

      Діти за допомогою  тренінгових вправ «Нестандартне привітання», «Правила спільної роботи» та  «Рука дружби»  привітались, познайомились та налаштувалися на робочий лад. Далі лідери шкіл презентували свою програму «Лідер веде за собою». Слід відмітити  таких лідерів, як  Максима  Іохіма   та Олександру Коршак( Городищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені С.С. Гулака-Артемовського),   Вікторію Нікітенко (Хлистунівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Артема Сторчового (Орловецька ЗОШ І-ІІІ ступенів), Крістіну Казарян (В’язівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Анастасію Коваль  та Андрія Шмиголя (Городищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2), Аліну Манзю (ОНЗ – Городищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3) та інших. Розглянули  інформаційне повідомлення «Розвиток лідерських якостей підлітків» та взяли участь у диспуті до Всесвітнього Дня Добрих справ  «Добротою себе виміряй» (кожен поділився  доброю справою, яку  зробив).  Провели мозковий штурм «Лідер –це…»,  де кожен учасник зібрання мав можливість висловити свою думку.

     Для учасників «Школи Лідера» були проведені цікаві вправи: «Чарівний клубочок», «Це чудово!», «Побажай добра собі і всім».   Дуже сподобалася гра-руханка «Подорож».

      Із великим задоволенням лідери навчання взяли участь  у  майстер-класах, які підготували  та провели для них керівники гуртків Будинку дітей та юнацтва «Скоро, скоро в рідний край завітає Миколай» ( вивчили пісню про Миколая), керівник  вокального гуртка «Росинка» Лариса Миронова та  у вантажному стилі  виготовили «Новорічну сніжинку», керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Умілі руки»  Світлана Денисенко.

     Закінчили заняття з гарним настроєм, посмішками та позитивними враженнями.  Дякую всім лідерам за активну, плідну працю. 

      Дорогі лідери! Не забувайте, що живете ви на планеті – Земля і носите ім’я Людина.  А людина починається з добра. І творити добро – значить бути щасливим. Життя таке прекрасне, поспішайте робити добро на нашій рідній землі!


« повернутися

Вхід для адміністратора