A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся семінар для  наукових керівників учнівських науково-дослідницьких робіт МАН за участю представників Черкаського обласного територіального відділення МАН України

Дата: 19.11.2018 15:44
Кількість переглядів: 237

16 листопада 2018 року у районному методичному кабінеті відділу освіти Городищенської райдержадміністрації відбувся семінар для  наукових керівників учнівських науково-дослідницьких робіт МАН за участю представників Черкаського обласного територіального відділення МАН України – директора Драник Наталії Олексіївни та методистів: Власенко Валентини Леонідівни і Пустовіт Тетяни Миколаївни на тему «Як організувати науково-дослідницьку роботу з учнями: практичні поради для отримання результату».

На семінарі були висвітлені основні питання: як обрати тему роботи, науковий апарат дослідження, вимоги до оформлення науково-дослідницьких робіт, особливості підготовки до конкурсу-захисту МАН, типові помилки конкурсантів та шляхи їх уникнення.    В ході роботи піднімалися питання, які найбільше цікавлять педагогів, що працюють з юними дослідниками та готують їх до участі у підготовці та захисту дослідницьких робіт. Зокрема, мотивації учителя та учня, об’єктивності оцінювання робіт, науковому супроводі, проблемі плагіату тощо.

Всі учасники зібрання висловили думку щодо необхідності таких зустрічей, обговорень та тісної співпраці. Дякуємо колегам із Черкас за цікавий, пізнавальний та відкритий діалог.


« повернутися

Вхід для адміністратора