A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено районний семінар практикум вчителів математики з теми  «Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу STEM  на уроках математики»

Дата: 22.03.2019 16:00
Кількість переглядів: 228

19 березня 2019 року на базі районного методичного кабінету проведено районний семінар практикум вчителів математики з теми  «Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу STEM  на уроках математики».

Вчителі математики Орловецької ЗОШ І-ІІІ ст. Цимбал Т.А. (спеціаліст вищої категорії, «старший вчитель»), Гергель О.В. (спеціаліст вищої категорії, «вчитель-методист»), Федоряка Т.В. (спеціаліст вищої категорії)  підготували та провели майстер-класи із застосування STEM - технологій на уроках математики.

Вчителі із підручних матеріалів вчилися виготовляти різні геометричні фігури. Отримані практичні навики вони використають під час навчального процесу, що дасть можливість учням краще зрозуміти та запам’ятати навчальний матеріал.

Учасники семінару ознайомилися із презентацією та практичною стороною використання QR-кодів у освітній діяльності як першим кроком у доповнену реальність.

Вчителі фізики працювали над виготовленням математичного тренажера із застосуванням між предметних звязків з фізикою.

По завершенню семінару керівник районного методичного обєднання вчителів математики Саченко О.М. та учасники семінару обговорили питання щодо проведення державної підсумкової атестації у 2019 році.

Живе невимушене спілкування однодумців-математиків захоплює. Теорія та практика завжди поєднані. А ще й STEM....


« повернутися

Вхід для адміністратора