A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Затверджено Типову програму для закладів позашкілля

Дата: 02.04.2021 09:04
Кількість переглядів: 216

 Міністерством освіти і науки затверджена нова Типова освітня програма для закладів позашкільної освіти. Документ вже пройшов процедуру державної реєстрації у Міністерстві юстиції та набрав чинності з дня офіційного опублікування.

Типова програма закладу позашкільної освіти стане основою для розроблення закладами позашкільної освіти своїх освітніх програм.

Освітня програма закладу позашкільної освіти має визначати організацію освітнього процесу та містити перелік освітніх компонентів.

При цьому заклади позашкільної освіти матимуть можливість використовувати типові освітні програми або розробляти свої освітні програми на основі типових освітніх програм.

Освітня програма має містити вимоги до здобувачів позашкільної освіти, перелік освітніх компонентів, загальний обсяг навчального навантаження та очікувані результати навчання здобувачів позашкільної освіти.

У Міністерстві освіти очікують, що нова типова освітня програма сприятиме розвитку закладів позашкільної освіти та підвищенню якості позашкільної освіти.

Документ розроблений експертною групою з питань позашкільної освіти директорату дошкільної, позашкільної та інклюзивної освіти у співпраці з керівниками державних та комунальних закладів позашкільної освіти, науковцями, представниками громадськості.

Джерело: Освіта.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора