A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Круглий стіл «Простір творчих ідей»

Дата: 27.04.2021 08:16
Кількість переглядів: 279

23 квітня 2021 року відбувся  круглий стіл «Простір творчих ідей» для вчителів фізичної культури.

Під час заходу  було  охоплено актуальні теми інновацій у викладанні фізкультури, нових підходів до традиційних спортивних технік. Також обговорили  питання налагодження комунікації з дітьми на уроках і, звісно, про те, як адаптувати роботу до дистанційних умов, участь у Всеукраїнському опитуванні про стан фізичної культури. (Методист Зеленська Т.І.) 

Вчитель фізичної культури  Валявського ЗЗСО І-ІІІ ступенів  Скічко О.М. поділилась досвідом участі у конкурсі «Спорт. Крафт  Геймз Онлайн. Битва з тінню». Учасники круглого столу переглянули завдання (спортивні вправи), які виконувалися під час конкурсу. Надзвичайно важливим є  партнерство з батьками, підтримка дитині і вчителю.

Вчитель фізичної культури  ОЗО - Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3 Гулькова О.Л.  та учні взяли участь у конкурсі «Klitschko Foundation». «Посилка успіху».

Освітній онлайн-проєкт для вчителів  фізичного виховання, навчає методів ефективного викладання та допомагає залучити учнів і учениць до активного, здорового способу життя, занять спортом як в школі, так і поза її межами. Майже 4 місяці навчань, конкурсів і  як результат отримані інноваційні методи навчання та спортивний інвентар і, звичайно ж, маса позитивних емоцій.

У підсумку зустрічі всі погодились, що необхідно змінювати застарілий підхід до викладання фізичної культури, щоб діти і викладачі були щасливі вчитися і працювати.


« повернутися

Вхід для адміністратора