A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбувся фінальний етап ІІІ Всеукраїнських «Cool Games»

Дата: 31.05.2021 15:27
Кількість переглядів: 236

Протягом 26-29 травня 2021 року відбувався фінальний етап ІІІ Всеукраїнських «Cool Games» – інноваційного українського проєкту, започаткованого Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і Українською федерацією учнівського спорту. Втретє  команда Городищенського закладу загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів №2 перемагає в районних, обласних етапах та гідно представляє область на Всеукраїнських «Cool Games»(цього року в другому віковому дивізіоні). Склад команди:  Марченко Віталій, Коваль Оксана, Урбан Денис, Залозна Анастасія, Тарара Олександр, Кицу Діана.

 «Особливістю «Cool Games» є те, що вони не потребують спеціальної підготовки учасників. Одна з головних цілей проведення змагань - започаткувати новий формат проведення уроків фізичної культури, зробити їх яскравими та привабливими для молоді…» - зазначив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

Об’єднання учнів усіх куточків України, командний дух, ґендерна рівність – основа «Cool Games».

Програма проєкту складалася зі змагальної та культурної частин.

Змагальна частина включала естафети, які не потребують спеціальної підготовки, під час яких учасники і учасниці змогли продемонструвати швидкість, витримку, координацію як власну, так і командну.

Під час виконання культурної частини учасники презентували свої регіони, мали змогу поспілкуватися між собою, встановити дружні стосунки.

Змагання проводилися з дотримання карантинних норм: без глядачів, з дотриманням учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учасників. Усі учасники пройшли обов’язкове тестування на COVID-19.

Після повернення зі змагань учасники команди ділились яскравими враженнями, успіхами, позитивними емоціями від нових знайомств.

Бажаємо підростаючим спортсменам подальших успіхів і нових звершень!!!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора