A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відділ дошкільної освіти обласного інститут післядипломної освіти черкаської обласної ради” проводить челендж “Малята єднають Україну”

Дата: 13.08.2021 08:59
Кількість переглядів: 176

 До Дня Незалежності України 25 серпня відділ дошкільної освіти КНЗ "Черкаський обласний інститут післядипломної освіти Черкаської обласної ради" проводить челендж "Малята єднають Україну" серед закладів дошкільної освіти Черкаської області.

Для участі у челенджі, колектив закладу дошкільної освіти має відзняти відео з дошкільниками, які вітають Україну танцем, піснею або віршем про Україну з вступною промовою ведучого.

Відео треба опублікувати на своїй сторінці у соцмережі фейсбук із хештегом #МалятаЧеркащиниВітаютьУкраїну#. Після публікації відео, необхідно надіслати відомості про заклад за посиланням: https://cutt.ly/9QzSy5H до 23.08.2021.

25 серпня з 9:00 у систематизованому вигляді будуть доступні всі відео маленьких Черкащан, де вони вітають Україну з 30 річницею незалежності на сайті відділу дошкільної освіти в розділі "новини" https://divo.klasna.com/uk/site/novini.html та на сайті КНЗ "ЧОІПОПП ЧОР" http://oipopp.ed-sp.net/ .

 


« повернутися

Вхід для адміністратора