A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась серпнева конференція

Дата: 30.08.2021 15:41
Кількість переглядів: 213

Традиційно перед початком нового навчального року освітяни проводять серпневу конференцію, на якій підводяться підсумки минулого навчального року, визначаються пріоритетні напрями діяльності та завдання на перспективу. У роботі конференції взяли участь міський голова Мирошник В.П., заступник міського голови Оверченко А.В., працівники відділу освіти Городищенської міської ради,  керівники закладів освіти, заступники директорів закладів загальної середньої освіти, педагоги.

В рамках конференції було організовано виставку інноваційних технологій в освіті, яку підготували Городищенський економічний ліцей – учасник обласної програми «Інноваційні школи Черкащини» та ОЗО – Городищенський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ст.. №3.

Міський голова звернувся з вітальним словом до усіх присутніх, привітав з новим навчальним роком, вручив нагороди педагогічним працівникам, подякував педагогам за їх творчу, наполегливу працю.

З доповіддю про підсумки роботи освітньої галузі громади у 2020/2021 навчальному році та завдання щодо розвитку регіональної системи освіти в контексті сучасних вимог виступила начальник відділу освіти Городищенської міської ради Жовталюк Н.П.

Під час заходу кращих освітян було нагороджено грамотами Управління освіти і науки Черкаської обласної адміністрації, Почесними грамотами Центрального комітету та президії обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, грамотами відділу освіти Городищенської міської ради.


« повернутися

Вхід для адміністратора