A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Вітаємо колег з почесними нагородами!

Дата: 05.10.2021 16:23
Кількість переглядів: 175

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді наші колеги нагороджені ПОДЯКОЮ Міністерства освіти і науки України:

РОЗЛОМІЙ Ірина Станіславівна, вчитель української мови та літератури Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.С.Гулака-Артемовського та  ШАСТУН Вікторія Анатоліївна, вчитель англійської мови Городищенського економічного ліцею.

  

  ХОДІЙ  Світлана Сергіївна, вчитель початкових класів Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів ім. С.С.Гулака-Артемовського нагороджена Почесною грамотою обласної ради.

Шановні колеги! Нехай кожен успіх будь-кого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них.

Залишайтеся мудрим і добрим, талановитими і обізнаним, цікавим і чудовими вчителями, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові.


« повернутися

Вхід для адміністратора