A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась нарада керівників закладів освіти

Дата: 09.12.2021 10:10
Кількість переглядів: 193

08 грудня 2021 року в приміщенні методичного кабінету відділу освіти Городищенської міської ради відбулась нарада керівників закладів освіти, в ході якої було розглянуто наступні питання:

1. Про основні аспекти завершення І семестру 2021-2022 навчального року та 2021 фінансового року, про переоформлення установчих документів закладів освіти відповідно до Закону України «Про освіту» (Жовталюк Н.П., начальник відділу освіти)

2. Про розподіл освітньої субвенції та проект бюджету галузі на 2022 рік (Середа Н.М., старший економіст централізованої бухгалтерії відділу освіти)

3. Про організацію харчування вихованців та учнів у закладах освіти з 1 січня 2022 року (Ніколаєнко О.В., головний спеціаліст відділу освіти)

4. Про впровадження Примірного чотиритижневого сезонного меню у закладах освіти (Колісник С.О., начальник Городищенського управління Головного управління держпродспоживслужби в Черкаській області, Лавріненко Н.М., фельдшер санітарної служби Городищенського управління держпродспоживслужби в Черкаській області)

5. Про хід проведення предметних олімпіад, про оформлення документів з питань проведення супервізії (Сокирко Т.Г., завідувач методичним кабінетом)

6. Про підготовку списків на замовлення документів про освіту, про звітування по військовозобов’язаних (Бабич О.В., методист методичного кабінету)

7. Про надання інформації з кадрових питань (Зеленська Т.І., методист методичного кабінету)

8. Про звітування з питань цивільного захисту та охорони праці за 2021 рік, про проведення навчань з питань охорони праці (Пислиця П.В., інженер з охорони праці)

9. Про роботу інклюзивно-ресурсного центру відповідного нового Положення (Воротило С.В., директор КУ «Городищенський ІРЦ»)

10. Різне

З власної ініціативи нараду відвідали громадські активісти Артеменко В.В. та Ковтанець О.І.


« повернутися

Вхід для адміністратора