A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

5 січня 2022 року відбулася нарада на тему «Організація харчування в закладах освіти»

Дата: 06.01.2022 11:07
Кількість переглядів: 203

5 січня 2022 року у приміщенні методичного кабінету відділу освіти відбулася нарада на тему «Організація харчування в закладах освіти» за участю кухарів та медичних працівників закладів освіти громади. 

Для участі в нараді були запрошені начальник Городищенського управління головного управління Держпродспоживслужби Колісник Сергій Олександрович та фельдшер по дотриманню держнагляду за санітарним законодавством Городищенського управління Держпродспоживслужби Лавріненко Наталія Михайлівна.

Головний спеціаліст відділу освіти Олена Ніколаєнко проінформувала присутніх про прийняття сесією міської ради Програми з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти та вихованців дошкільної освіти на 2022 рік та прийняття відповідного наказу відділу освіти.

На нараді розглянуто питання щодо планування та організації харчування в закладах освіти, забезпечення їдалень та буфетів безпечною та якісною сировиною, порядок зберігання та використання денного запасу продуктів, якість і своєчасне приготування їжі, дотримання технології приготування виготовлення, відбір та зберігання добової проби страв, додержання правил особистої гігієни, санітарний стан приміщень харчоблоків.


« повернутися

Вхід для адміністратора