A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

«Добрий слід на землі»

Дата: 18.02.2022 09:54
Кількість переглядів: 152

"Все, що мав у житті, він віддав для одної ідеї,

І горів, і яснів, і страждав, і трудився для неї..."

І. Франко

17 лютого 2022 року з нагоди 85 роковин з Дня народження українського педагога, громадського діяча, Заслуженого учителя УРСР, Академіка Академії педагогічних наук України, директора відомої в Україні авторської школи у селі Сахнівка на Черкащині О.А.Захаренка, заклади загальної середньої освіти взяли участь в онлайн-проєкті «Добрий слід на землі» (реалізація ідей О.А.Захаренка в НУШ) та представили свої роботи  щодо втілення його ідей в Новій українській школі.

 

Цікаво та змістовно представили свої роботи  з тем:

 «Традиції та звичаї народу» педагоги Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст.№2 (В.О. Бабич. О.П.Черненко, К.І.Дорошенко, О.О.Ляш, Л.В.Нечипоренко); Петропавлівського ЗО І-ІІ ст. ( М.В.Криворучко).

«Здоров’я дітей та їх фізична витривалість» педагоги ОЗО - Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст.№3 ( Л.В.Помазан)

«Виховання патріотичних почуттів і гордість за своє село, родину, Батьківщину»  педагоги Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст.№1 ім.С.С.Гулака-Артемовського, (С.С.Ходій); Орловецького ЗЗСО І-ІІІ ст. (О.М.Миколенко); Валявського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Л.О.Гайдай)

«Освітній процес та якісні системні знання»  Хлистунівський ЗЗСО І-ІІІ ст. (Л.В.Лавренко).

Ідуть роки, минають часи, змінюються покоління, а ідеї добротворення О.А.Захаренка не старіють, його педагогічна спадщина – це безцінний скарб для сучасних педагогів, для Нової української школи.

Дякуємо всім, хто долучився до роботи над онлайн-проєктом.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора