A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

«НЕБЕСНА СОТНЯ… ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! ВМИРАЮТЬ ВОРОГИ!»

Дата: 21.02.2022 10:13
Кількість переглядів: 215

Горить свіча і пам’яті сльоза

додолу з неї краплями стікає.

Земля ридає, плачуть небеса –

Героїв Україна пам’ятає.

 

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Героїв, які ціною власного життя захищали ідеали демократії, відстоювали права та свободи громадян, європейське майбутнє України, людей, що мужньо і хоробро відстоювали нашу незалежність та нашу єдність, людей, які вкотре довели, що Україна завжди боротиметься за свою свободу. Сміливість Героїв Небесної Сотні стала сміливістю для нового курсу нашої держави. Тоді хід історії України було змінено, бо разом із героями піднялися мільйони українців.

Щоб віддати належну шану учасникам Революції Гідності та вшанувати пам’ять полеглих у закладах освіти  оформлено інформаційні виставки «Пам’яті Небесної Сотні»,  проведено години спілкування «Небесна Сотня – то в серцях вогонь, він гаряче палав за Україну», «Їх подвиг пам’ятатимемо завжди», «Ангели майдану», інформаційні експрес-хвилинки «Герої нашого часу»,  акції вшанування Героїв Небесної Сотні "Ангели пам'яті", «Пташки миру, свободи та злагоди», «Зав’яжи стрічку пам’яті на честь Героїв».

Ми Єдина країна! Ми всі прагнемо одного – миру, спокою, міцної і квітучої держави та чистого неба над головою.

Хай палають свічки пам’яті загиблих героїв Небесної Сотні у наших серцях. Ушануємо хвилиною мовчання всіх, хто поклав життя за долю, за волю, за незалежність і свободу нашої з вами єдиної України! Герої не вмирають, поки живе пам’ять про них!


« повернутися

Вхід для адміністратора