A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Вихованці Городищенського ЦДЮТ взяли участь у мистецькому святі «Христос воскрес! Воскресне Україна!»

Дата: 22.04.2022 10:02
Кількість переглядів: 121

Вихованці закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради взяли участь у мистецькому святі «Христос воскрес! Воскресне Україна!», організованому відділом культури Городищенської міської ради, яке відбулося 21 квітня 2022 року у міському кінотеатрі «Жовтень». Цей захід був проведений для дітей нашої громади та гостей міста. 

Від ЦДЮТ глядачам представлено пісню «Буде сонце світить» у виконанні вихованки зразкового вокального гуртка «Росинка» Анни Боюк (керівник Лариса Миронова), два сучасні танці «Калина» і «Я - Україна» хореографічного гуртка «Льонок» (керівник Наталія Медвідь), майстер-класи керівників гуртків «Дивоцвіт» Оксани Гайдамаки та «Барвистий дивокрай» Ольги Скорик. Педагоги ділились досвідом з виготовлення писанок в техніці декупаж та виготовлення оберегів з фоамірану. Цікавою також стала для гостей свята виставка дитячих виробів різних технік виконання. А наприкінці святкового дійства керівник хореографічного гуртка ЦДЮТ Влад Дирда організував танцювальний флешмоб для усієї дітвори, яка активно долучилась до нього. 

Працівники та вихованці Центру дитячої та юнацької творчості своїми безумовними талантами допомогли організаторам цього мистецького заходу створити прекрасну святкову атмосферу, свідченням тому стали  веселі дитячі очі і добрий загальний настрій, який відчувався тут.


« повернутися

Вхід для адміністратора