A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено онлайн семінар для керівників та заступників директорів  закладів загальної середньої освіти щодо  формування освітніх програм на 2022-2023 навчальний рік.

Дата: 27.05.2022 12:18
Кількість переглядів: 136

26 травня 2022 року  працівниками методичного сектора відділу освіти проведено онлайн семінар для керівників та заступників директорів  закладів загальної середньої освіти щодо  формування освітніх програм на 2022-2023 навчальний рік.

2022-2023 навчальний рік  - відповідальний період для освітян, зокрема тих, які працюватимуть у 5 класі, адже з нього розпочинається впровадження Державного стандарту базової середньої освіти, а організація освітнього процесу – за новою Типовою освітньою програмою. В ході семінару опрацьовано Типову освітню програму для 5 класу, модельні навчальні програми по кожній галузі, проведено ознайомлення із конструктором навчальних програм. Також учасників зустрічі проінформували по питанню проведення національного мультипредметного тесту для учнів 11 класу.

Підсумок підвела начальник відділу освіти Наталія Жовталюк. Зустріч пройшла у конструктивному діалозі з метою вирішення проблемних питань.


« повернутися

Вхід для адміністратора