A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулися серпеві засідання педагогічних спільнот

Дата: 29.08.2022 16:34
Кількість переглядів: 99

Традиційно перед початком нового навчального року відбулися зустрічі педагогічних працівників Городищенської громади. Освітяни зібралися, аби підбити підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначити плани на майбутнє. Цьогоріч зустрічі педагогів відбулися в онлайн форматі.

25 та 26 серпня 2022 року в онлайн режимі відбулись засідання професійних спільнот вчителів початкової ланки, гуманітарного, математичного, природничого циклу, суспільних дисциплін, фізичної культури, інформатики та трудового навчання і Захисту України. Згідно з новими рекомендаціями МОН, засідання були проведені на платформі Meet.

Засідання спільнот стали своєрідною дискусійною платформою щодо обміну досвідом роботи під час організації дистанційного навчання учнів. Педагоги також обговорили питання організації освітнього процесу у 2022/2023 навчальному році, зокрема, окремі аспекти нормативно-правового забезпечення, викладання навчальних предметів у 5 класі, особливостей організації освітнього середовища, дотримання протиепідемічних заходів та безпекової складової.

Отож, з новими знаннями, планами та ідеями впевнено рушаємо у новий навчальний рік!


« повернутися

Вхід для адміністратора