A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Відбулась серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 29.08.2022 17:01
Кількість переглядів: 136

Початок навчального 2022/2023 навчального року є складним і особливим, адже починаємо цей рік в умовах війни, в умовах агресії рф. Тож  і серпнева конференція педагогічних працівників Городищенської громади 29 серпня 2022 року пройшла  в робочій обстановці, спрямована на вирішення нагальних питань організації освітнього процесу.

В роботі конференції взяли участь: Володимир Петрович Мирошник, міський голова, працівники відділу освіти, керівники та заступники закладів освіти. Міський голова привітав учасників з початком навчального року, та представив новопризначеного начальника відділу освіти Оверченка Андрія Володимировича, вручив нагороди працівникам. Головний спеціаліст відділу освіти Ніколаєнко Олена Віталіївна ознайомила присутніх з підсумками роботи освітньої галузі громади у 2021-2022 навчальному році та організацію освітнього процесу  у 2022/2023 навчальному році.

Андрій Володимирович Оверченко привітав працівників з початком навчального року та озвучив основні напрямки діяльності галузі у 2022-2023 навчальному році.

Своїми виступами Яна Олександрівна Суздалева, директор Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 та Любов Миколаївна Білан, завідувач Городищенського ЗДО №1 «Джерельце» висвітлили питання облаштування захисних споруд у закладах освіти та підготовку до нового навчального року.

Нагороджені грамотами управління

Нагороджені грамотами відділу


« повернутися

Вхід для адміністратора