A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Семінар вихователів та практичних психологів закладів дошкільної освіти

Дата: 23.02.2023 08:44
Кількість переглядів: 92

З метою підвищенням компетентностей вихователів та практичних психологів закладів дошкільної освіти громади 22 лютого 2023 на базі методичного сектору відділу освіти пройшов семінар-практикум на тему «Емоційний інтелект як ментальна здібність особистості», який підготували та провели педагоги Городищенського ЗДО № 3 «Веселка».

Оксана Григорчук, вихователь Городищенського ЗДО № 3 «Веселка», зосередила увагу присутніх щодо важливості розвитку емоційного інтелекту особистості: розуміння та контроль за своїми емоціями, здатність співпрацювати з іншими людьми.

Антонина Коляда, практичний психолог Городищенського ЗДО № 3 «Веселка», провела з педагогами практичні вправи та тести на визначення емоційного стану.

Педагоги переглянули відеозаняття з дітьми старшого віку «Дивовижна подорож у чарівну країну емоцій», де вихованці вчилися розпізнавати емоції героїв казок, встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, перемагати свій страх, закріпили знання про органи чуття. (Ірина Мірошник, вихователь Городищенського ЗДО № 3 «Веселка»).

В кінці семінару учасники мали змогу обмінятися досвідом з практики щодо розвитку емоційного інтелекту у дітей дошкільного віку.


« повернутися

Вхід для адміністратора