A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

ДОПОМОГА ДИТЯЧОГО ФОНДУ ООН ЮНІСЕФ УКРАЇНИ!

Дата: 24.03.2023 11:44
Кількість переглядів: 56

Поспішаємо поділитися чудовою новиною! Городищенська громада отримала дві блочно-модульні твердопаливні котельні, які буде встановлено в Інклюзивно-ресурсному центрі та дошкільному закладі №2 «Зірочка». Це стало можливим завдяки співпраці міської влади із Представництвом дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ України, яке повідомило Департаменту регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації про можливість фонду закупити для Черкаської області 2 об’єкти теплоефективністю 100 та 50 кВт.

Городищенська міська рада звернулася із клопотанням, щоб отримати ці блочно-модульні котельні для встановлення в закладах освіти громади. І настільки було символічно їх отримати напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Приємним додатковим сюрпризом стали два генератори та ємкості для питної води, які не входять у комплект котелень та будуть використані за призначення в закладах освіти.

Ми щиро вдячні Представництву дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ України, Черкаській обласній державній адміністрації, усім, хто допомагав, підтримував і надихав. Життя в умовах війни диктує свої правила та закони, тож приємно знати, що діти Городищенської територіальної громади, зокрема і ВПО, перебуватимуть у теплі та затишку.

Городищенська міська рада робить все , аби подбати про молодше покоління. Під час війни шукаємо способи, використовуємо всі можливості, щоб перевести на альтернативні види палива заклади освіти. Ми повинні бути незалежними в усьому: територіально, енергетично й духовно!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора