A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Проведено семінар-практикум педагогічних працівників закладів дошкільної освіти

Дата: 01.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 67

28 квітня 2023 року на базі Городищенського ЗДО № 1 «Джерельце» проведено семінар-практикум педагогічних працівників закладів дошкільної освіти Городищенської територіальної громади «Реалізація індивідуальних творчих потреб та сприяння розвитку особистості дітей старшого дошкільного віку як гаранту готовності до Нової української школи».

На семінарі були присутніми заступник міського голови  Наталія Сенкевич, методист відділу освіти Людмила Мазур, директори та вихователі закладів дошкільної освіти громади, директор та вчитель початкових класів Городищенського ЗЗСО №1.

Директор ЗДО Любов Білан ознайомила учасників із вимогами Базового компонента дошкільної освіти та вимогами Нової української школи. Розповіла, як педагоги Городищенського ЗДО № 1 «Джерельце» та Городищенського ЗЗСО №1 забезпечують наступність у вихованні і навчанні дітей.

Учасники семінару переглянули заняття з організації пошуково-дослідницької діяльності з старшими дошкільниками (вихователь Шкребко Т.О.), заняття з  логіко-математичного та мовленнєвого розвитку (вихователь Татарчук О.В.) та театралізовану виставу з дітьми старшого дошкільного віку (вихователь Сластіон С.І.)

Міщенко Л.О., практичний психолог Городищенського ЗДО №1 «Джерельце» познайомила педагогів з техніками стійкості та відновлення в роботі з учасниками освітнього процесу.

Семінар пройшов у теплій та дружній атмосфері, педагоги обмінялись своїм досвідом роботи з даного питання, адже підготовка до школи – важливий крок у розвитку кожної дитини.


« повернутися

Вхід для адміністратора