A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Вітаємо наших спортсменів

Дата: 09.05.2023 20:01
Кількість переглядів: 69

          Нещодавно вихованці відділення легкої атлетики Городищенської ДЮСШ, прийняли  участь у Відкритому чемпіонаті Черкаської  області серед ДЮСШ та ОСДЮСШОР на призи “Кращий тренер Черкащини” серед юнаків та дівчат 2006-2007, 2008-2009 р.н. та молодших під патронатом відділення НОК України в Черкаської області,  який проводився на центральному стадіоні м.Черкас.

         Найбільшого успіху в нашій команді добився Денис Урбан ( тренер Ірина Пестенкова ) він посів перше місце з бігу на 200 м та був третім на дистанції 100 метрів, також виборов бронзову нагороду на 400 метрівці. Перше місце та золоту нагороду з бігу на 1500 метрів завоював  Петро Гринюк. ( тренер Руслан Салімбаєв ).  На другу сходинку п’єдесталу пошани піднявся Назар Копка ( тренер  Світлана Татарчук )  в бігу на дистанції 200 м.                                                     

         Серед дорослих учасників випускник нашої школи , студент Черкаського Національного університету  імені Богдана Хмельницького Вадим Залозний був непереможний у секторі для потрійного стрибка та посів трете місце в стрибках у довжину.  Інші учасники хоч і залишилися без медалей , але також покращили свої особисті досягнення.

           Щиро вдячні ГО " Центр забезпечення військових в зоні АТО" Світлана Воротило, Project ESPWA, Kieran Tansey, Joe Clancy, Serhiy Shalapay; Cul Camp за подаровані комплекти спортивної форми та наплічники для вихованців ДЮСШ відділення легкої атлетики.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора