A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Тиждень безпеки дорожнього руху в ЦДЮТ

Дата: 05.05.2023 14:31
Кількість переглядів: 25

В Городищенському «Центрі дитячої та юнацької творчості» добіг кінця перший етап  щорічного Тижня безпеки дорожнього руху із загальною темою «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Вихованці були одностайні в думці: щоб зберегти своє життя, життя близьких, життя оточуючих  -  маємо  знати та дотримуватись правил дорожнього руху, поліпшувати свою безпечну поведінку.

Серед тематичних заходів Тижня  дітям запам’ятались  відеолекторій з безпеки дорожнього руху, перегляд  мультфільмів, вікторина, конкурс тематичних малюнків  «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров`я зберігай!». Актуальними сьогодні залишаються бесіди із формування навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів тощо.

Веселою та пізнавальною виявилась вікторина «Твій безпечний шлях додому», яка передбачила товариське змагання команд на краще знання правил дорожнього руху. Одночасно гуртківці повторювали, дізнавались і знову засвоювали так необхідну для збереження здоров’я і життя інформацію.

Сподіваємось, що всі батьки розуміють необхідність вивчення їхніми дітьми правил дорожнього руху, засвоєння норм безпечної поведінки  та підтримають таку освітянську ініціативу.  Коли справа стосується безпеки дітей, батьки не повинні йти на компроміс. 


« повернутися

Вхід для адміністратора