A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Команда «Вогнеборці» Городищенського закладу освіти І – ІІІ ступенів №2 представила Городищину на конкурсі-квесті Дружин юних рятувальників-пожежних «Острівці безпеки»

Дата: 26.05.2023 15:24
Кількість переглядів: 40

24 травня команда «Вогнеборці» Городищенського закладу освіти І – ІІІ ступенів №2 представила Городищину на конкурсі-квесті Дружин юних рятувальників-пожежних «Острівці безпеки», який відбувся у м.Черкаси на території закладу освіти №34. Вісім команд із Черкаського району змагалися з однолітками на знання основних правил безпеки життя.

Для тестування були організовані вісім локацій: «Мінна безпека», «Домедична підготовка», «Вогнегасник», «Психологічна допомога», «Пожежна безпека», «Влучний ствольщик», «Бойовий одяг рятувальника», «Хімічна загроза». Юні учасники руху мали змогу продемонструвати рівень своєї підготовки з питань безпечної життєдіяльності.

За підсумками змагань організатори вирішили не визначати переможців, оскільки кожна з команд продемонструвала високий рівень знань та загальної підготовки. Тож усі команди-учасниці за наполегливість, винахідливість, високий рівень як індивідуальної, так і командної підготовки були нагороджені грамотами та подарунками.

Висловлюємо вдячність 4 ДПРЧ 3 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Черкаській області , а особливо провідному інспектору відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління Головного управління ДСНС України у Черкаській області капітану служби цивільного захисту Герасимчук Мілені Олександрівні за підтримку, підготовку та супровід та під час змагань. Участь у заході не була б можливою без підтримки Городищенської міської ради. Дякуємо за допомогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора