A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

День захисту дітей

Дата: 02.06.2023 07:49
Кількість переглядів: 49

1 червня 2023 року в Україні вже традиційно відзначають одне з найпочесніших всесвітніх свят – Міжнародний день захисту дітей.

Дитинство – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку ми проносимо через все своє життя. І так важливо, щоб ці згадки були приємними і щасливими, сповненими маминої ласки, батьківської турботи, яскравих посмішок і сонячного тепла.

А ще 1 червня - початок такого довгоочікуваного літа!

В Центрі дитячої та юнацької творчості Городищенської міської ради Міжнародний день захисту дітей зустріли весело і з чудовими результатами.

В закладі облаштували виставку кращих дитячих малюнків та виробів, а вихованці Зразкового вокального гуртка «Росинка» (керівник Лариса Миронова) та хореографічного «Льонок» (керівник Наталія Медвідь) взяли участь в мистецькому дійстві до Дня захисту дітей, організованому Городищенським міським Палацом культури. Діти порадували глядачів і, в першу чергу, близьких своїми творчими досягненнями. Малеча, яка завітала на свято, охоче підставляла свої личка для патріотичного боді-арту, що їм майстерно робила керівник гуртків Оксана Гайдамака.

Святковий настрій заволодів усіма присутніми на заході.

Так і має бути, адже діти – наше диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою!


« повернутися

Вхід для адміністратора