A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Перемоги юних спортсменів.

Дата: 07.06.2023 14:35
Кількість переглядів: 40

З початком літу у юних спортсменів  з’явилось  більше часу для занять спортом та іншими видами активної діяльності. Червень це місяць коли був створений МОК і до дня його створення по всій країні проходитимуть різноманітні заходи. До цього дня відділення легкої атлетики нашої спортивної школи провели міські змагання «Всеукраїнський Олімпійський День» з залученням учнів міських шкіл. Вихованці ДЮСШ змагалися в таких видах легкої атлетики як біг на дистанціях 60, 100, 200, 400 метрів, стрибках у довжину. Призери та переможці змагань були нагороджені грамотами ДЮСШ.

Потім вихованці школи прийняли участь в обласних  змаганнях з легкої атлетики присвячених «Міжнародному дню захисту дітей» які були проведені в м. Звенигородці.

З нагородами до дому повернулися Чурсін Гліб ІІІ місце у стрибках в довжину, Педченко Артем переміг на дистанції 60 метрів, у стрибках в довжину та посів ІІ місце з бігу на дистанції 300 метрів, Урбан Денис виявився непереможеним  на дистанціях 60 м., 600 м. та у стрибках у довжину. Тренує спортсменів Ірина Пестенкова.

Завершилась серія змагань традиційним турніром з футболу присвяченим «Міжнародному дню захисту дітей» в якому прийняли участь команди складені  з вихованців відділення футболу нашої ДЮСШ, тренер-викладач Володимир Шланчак. По ходу турніру також проведені конкурси з жонглювання м’яча та підтягування на перекладені. 

Адміністрація школи, вихованці виражають велику подяку батькам, які надали допомогу в організації поїздки на змагання з легкої атлетики та пригостили солодощами учасників турніру.


« повернутися

Вхід для адміністратора