A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Формуємо справжніх екологів

Дата: 03.11.2023 14:59
Кількість переглядів: 48

Природа має великий вплив на формування особистості дитини, її розумовий, моральний, естетичний, трудовий і фізичний розвиток. Якими виростуть наші діти, залежить від нас. Ми повинні навчити дітей не тільки брати від природи, а й піклуватися про неї, охороняти її. З цього починається відповідальність за все живе на планеті.

Керівник еколого-натуралістичного гуртка «Адоніс» Ольга Діхтяр Городищенського Центру дитячої та юнацької творчості учить своїх вихованців любити, шанувати свою рідну землю та дбати про неї. 

Здобуті на заняттях гуртка знання діти успішно презентують на всіх рівнях і мають неабиякі успіхи.

Тож Кучменко Дарина за підсумками обласного етапу Всеукраїнської акції «Зелений світ: віртуальна подорож дендропарками закладів освіти» в номінації «Моє улюблене дерево» зайняла І місце, а Тамаєва Вероніка в обласному етапі Всеукраїнської акції «Турбота молоді тобі, Україно» в номінації «Парад квітів біля школи» має почесне ІІ місце.

Ці Всеукраїнські акції сприяють формуванню екологічної культури особистості, відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів та демонструють важливість охорони й відтворення біорізноманіття.

Вітаємо переможців та їхнього невтомного керівника Ольгу Василівну за таку важливу і плідну роботу!


« повернутися

Вхід для адміністратора