A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Первоцвіти в ЦДЮТ

Дата: 11.04.2024 15:02
Кількість переглядів: 10

Весна асоціюється у нас із довгоочікуваним теплом,  пробудженням природи, народженням нового життя, і, звичайно, із красивими ніжними  першими квітами. Тому на весну чекають усі і кожний по-своєму виражає захоплення нею. У дітей своє бачення навколишнього світу - неповторне, чудове, креативне.

Щороку, вже традиційно, відбувається обласний  конкурс «Збережемо первоцвіти», який організовує і проводить КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради. Завданнями конкурсу є залучення учнівської молоді до оздоровлення довкілля; збереження біологічного, ландшафтного різноманіття Черкащини; виявлення місць зростання первоцвітів та їхня охорона; проведення роз’яснювальної роботи серед населення про необхідність збереження первоцвітів у місцях зростання.

 Тож наші діти охоче долучились до цього конкурсу. Від Городищенської громади надіслано 7 робіт і всі вони стали  переможцями та призерами.

 І місце у номінації «Кращий малюнок» отримали юні художники: Медвідь Уляна, Сухорукова Злата, вихованці гуртка образотворчого мистецтва «Палітра» (керівник Лариса Мацькова), а також, Кривошея Олександра і Панасенко Сніжана (керівник Олександр Козубенко) Городищенського «Центру дитячої та юнацької творчості».

ІІ місце у номінації «Весняна композиція» має Безпала Вікторія, вихованка гуртка з виготовлення сувенірів «Дивоцвіт» (керівник Оксана Гайдамака) Городищенського «Центру дитячої та юнацької творчості».

ІІІ місце у цій же номінації отримала Лисак Діана, учениця 8-А класу Городищенського ЗЗСО І-ІІІ ст. № 2 (керівник Лариса Дигало).

ІІ місце у номінації «Краса первоцвіту» є у Панасенко Каріни, вихованки гуртка «Чарівна скринька» (керівник Валентина Панасенко) Городищенського «Центру дитячої та юнацької творчості».

Дитячі роботи по-весняному колоритні, неповторно чарівні і оптимістичні. Діти легко створюють красу і вірять щиро, що вона обов’язково врятує цей непростий світ.

 Вітаємо наших переможців і бажаємо їм подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора