A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Змагання з орієнтування

Дата: 11.04.2024 15:04
Кількість переглядів: 16

Відповідно до плану роботи Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, з метою відзначення 70-річчя з дня створення Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, подальшого розвитку та популяризації спортивного орієнтування серед школярів та молоді, залучення до здорового способу життя, 8 квітня 2024 року у м. Черкаси відбулися змагання з паркового спортивного орієнтування. 

  Вихованці гуртка пішохідного туризму (керівник Микола Онопрієнко) Городищенського «Центру дитячої та юнацької творчості», взявши участь у цих обласних змаганнях, гідно виступили та привезли додому три нагороди:

 

Грабенко Діана і Давидов Максим - ІІ місце,

Германчук Єлізавета – ІІІ місце.

 

Спортивне орієнтування – це унікальний вид спорту, що поєднує в собі фізичну витривалість, стратегічне планування і навички орієнтування на місцевості та уміння швидко приймати рішення.

 Тож діти щасливі з нагоди брати участь у таких цікавих заходах, які не тільки додають драйву, а й відкривають можливості для самовираження та спілкування.

 А що важливіше - усі знання і навички, які вони отримують на заняттях  гуртка  пішохідного туризму, знадобляться їм у реальному житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора