A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Про особливості зарахування учнів із числа внутрішньо переміщених осіб у заклади загальної середньої освіти області

 До навчання у ЗЗСО Черкаської області незалежно від обраного формату можуть долучатися також учні з числа внутрішньо переміщених осіб, які можуть тимчасово відвідувати ЗЗСО за місцем тимчасового перебування відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 06.03.2022 № 1/3371-22 „Про організацію освітнього процесу".

11:13 15.03.2022

МОН створило Всеукраїнський онлайн розклад для учнів під час воєнного стану

Щоб не допустити незворотних втрат в освіті, уже з 14 березня освітній процес у більшості регіонів буде відновлений. Він буде проходити з використанням технологій дистанційного навчання. Для зручності організації цього процесу для великої кількості дітей, зокрема евакуйованих, Міністерство освіти і науки України спільно з компанією Google Україна створили Всеукраїнський онлайн розклад.

09:15 14.03.2022

Дистанційні школи та навчальні платформи надають безкоштовний доступ для здобувачів освіти

 Під час воєнного стану дистанційні школи надають безкоштовний доступ до навчання.Команда МОН підготувала перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім'ям.

09:15 14.03.2022

Пробне ЗНО: інформація

Через ганебні загарбницькі дії Росії проти України наше звичне життя змінилося, ми вимушені захищати свою землю, своїх близьких і рідних, свої оселі. Очевидно, що більшість запланованих заздалегідь заходів у цій ситуації не можуть відбуватися, а будуть проводитися пізніше або й узагалі будуть скасовані.

09:17 10.03.2022

«Підтримай дитину»: канал створено з турботою про батьків і дітей

 Як підтримати дітей під час війни? Як впоратися із тривогою в укритті? З турботою про батьків і освітян, які підтримують зв'язок зі своїми вихованцями, педагоги та дитячі психологи за підтримки Міністерства освіти і науки запустили телеграм-канал «Підтримай дитину». На каналі ви зможете знайти прості рекомендації, ігри та розвиваючі вправи, які можна виконувати у сховищі, вдома чи під час евакуації.

08:58 10.03.2022

Вхід для адміністратора