A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

УПРОДОВЖ НАЙБЛИЖЧИХ ДНІВ УЧАСНИКАМ НМТ НАДІЙДЕ СМС-ПОВІДОМЛЕННЯ З ДАНИМИ ДЛЯ ВХОДУ ДО ІНФОРМАЦІЙНОЇ СТОРІНКИ

Упродовж найближчих 2-4 днів особи, які створювали реєстраційні картки учасників ЗНО, отримають смс-повідомлення від Centr_ZNО, в якому буде зазначено прізвище потенційного учасника національного мультипредметного тесту, а також дані для входу до Інформаційної сторінки – логін та пароль.

10:43 05.05.2022

Тривалість НМТ становитиме 120 хв.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що Український центр оцінювання якості освіти проаналізував перебіг демонстраційного тесту в онлайн-середовищі та відведений час на завдання. Комісія підтвердила, що певна частка учасників не встигає виконувати останні завдання тесту.

10:41 05.05.2022

Проведено вебінар  на тему: «Використання сучасних інтернет-ресурсів на уроках природничого циклу з метою підвищення  ефективності навчання»

28 березня для вчителів природничих дисциплін закладів загальної середньої освіти проведено вебінар  на тему: «Використання сучасних інтернет-ресурсів на уроках природничого циклу з метою підвищення  ефективності навчання». 23 учасника із методистом методичного сектора Бабичем О.В. опрацювали питання завершення 2021/2022 навчального року (нормативна база, оформлення документації, облік результатів навчання тимчасово переміщених осіб) та підсумкове оцінювання, зокрема, проведення діагностичних робіт, заповнення класного журналу, використання онлайн-платформ для дистанційного навчання, онлайн-сервісів для створення тестів, відеороликів, віртуальних дошок тощо.

10:47 29.04.2022

Вихованці Городищенського ЦДЮТ взяли участь у мистецькому святі «Христос воскрес! Воскресне Україна!»

Вихованці закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради взяли участь у мистецькому святі «Христос воскрес! Воскресне Україна!», організованому відділом культури Городищенської міської ради, яке відбулося 21 квітня 2022 року у міському кінотеатрі «Жовтень». Цей захід був проведений для дітей нашої громади та гостей міста. 

10:02 22.04.2022

Проведено вебінар  «Організація освітнього процесу  та підсумкового оцінювання  в початковій школі»

20 березня для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти проведено вебінар  «Організація освітнього процесу  та підсумкового оцінювання  в початковій школі». 45 учасників із завідувачем методичного сектора Сокирко Т.Г.  опрацювали питання завершення 2021/2022 навчального року (нормативна база, оформлення документації, облік результатів навчання тимчасово переміщених осіб) та підсумкове оцінювання у початкових класах, зокрема, проведення діагностичних робіт, заповнення класного журналу.

09:42 21.04.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: ІСТОРІЯ УКРАЇНИ

У цій публікації ми повідомимо про зміст, структуру й оцінювання блоку НМТ з історії України, раніше ви мали можливість ознайомитися з матеріалами про блоки завдань з української мови і математики. Невдовзі ви зможете попрацювати з демонстраційним варіантом НМТ.

23:08 19.04.2022

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

На виконання Плану заходів щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» на території населених пунктів Городищенської міської територіальної громади на 2022рік та за дорученням міського голови, працівниками відділу освіти Городищенської міської ради та «Центру дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради було проведено впорядкування території вулиці Об’їздної від перехрестя вулиці Героїв Чорнобиля до містка через річку Вільшанку. Було виконано значний об’єм робіт з прибирання території.

12:00 19.04.2022

СКЛАДНИКИ НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУ: УКРАЇНСЬКА МОВА

У межах вступної кампанії 2022 року передбачено проведення національного мультипредметного тестування (НМТ), яке проводитимуть у комп’ютерному форматі.  Це випробування міститиме три блоки завдань:

08:39 12.04.2022

Вхід для адміністратора