A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

9 листопада традиційно відзначається День української писемності та мови

9 листопада традиційно відзначається День української писемності та мови. Учні 3-11 класів взяли участь у шкільному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені  Петра Яцика. Старшокласники разом із учителями  написали Всеукраїнський диктант національної єдності.

15:49 09.11.2018

Відкриття додаткової групи у Городищенському закладі дошкільної освіти №3 «Веселка»

07 листопада 2018 року у Городищенському закладі дошкільної освіти №3 «Веселка» відбулося урочисте відкриття четвертої групи на 15 місць. Це допоможе забезпечити організацію освітнього процесу відповідно до вікових особливостей дітей дошкільного віку.

16:12 08.11.2018

Проведено тренінг на тему: «Формування елементарних уявлень про етикет у дітей дошкільного віку»

07 листопада 2018 року на базі Городищенського закладу дошкільної освіти №1 «Джерельце» відбувся тренінг для педагогів закладів дошкільної освіти на тему: «Формування елементарних уявлень про етикет у дітей дошкільного віку», який провела Сіренко Алла Євгенівна, кандидат педагогічних наук, завідувач відділу дошкільної освіти КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

16:09 08.11.2018

Проведено тренінг на тему: «Дизайн-мислення для освітніх інновацій»

02 листопада 2018 року на базі ОНЗ-Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся тренінг для керівників закладів освіти на тему: «Дизайн-мислення для освітніх інновацій», який провела Андрющенко Тетяна Костянтинівна, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри професійного розвитку педагогів КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

16:34 06.11.2018

Формування культури інженерного мислення дошкільників

На базі Городищенського закладу дошкільної освіти №1 «Джерельце» відбувся семінар вихователів старших груп «Формування культури інженерного мислення дошкільників (STREAM-освіта в ЗДО)» за участю головного спеціаліста відділу освіти Жовталюк Н.П. Метою проведення стало розкриття поняття «STREAM – освіти», пріоритетів та можливостей впровадження їх в дошкільну освіту.

15:24 01.11.2018

Вітаємо переможців!

Щиро радіємо та вітаємо з перемогою команду ліцеїстів (Новікова Ірина – капітан, Калюжко Іван, Тимофєєва Олександра, Луценко Анастасія, Петренко Іванна), яка під керівництвом учителя фінансової грамотності Сотникової Софії Анатоліївни у результаті запеклих змагань стала володарем Диплому ІІ ступеня у  фінальних іграх ІІ регіонального Турніру з фінансової грамотності.

20:07 29.10.2018

Засідання творчої групи учителів математики

23 жовтня відбулось засідання творчої групи учителів математики "Студія педагогічних ідей". За спілкуванням уже всі скучили, багато було емоцій, ідей, запитань. Обговорили такі питання: 1)STEM на уроках математики. 2)Аналіз досягнень творчої групи в минулому навчальному році. 3) Переформатування сайту "Імперія математики" в сайт методичних об’єднань учителів фізики, математики, інформатики Городищенського району. 4) Поширення і наповнення матеріалами групи "Територія успішних вчителів". 5)Наповнення банку матеріалів для систематизації та поширення досвіду вчителів математики. 6) Реєстрація шкіл на сайті Matific. 7) Тайм-менеджмент за допомогою технології SCRUM. 8) Дистанційне навчання вчителів у Віртуальній школі ІКТ.

19:41 23.10.2018

Вхід для адміністратора