A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Із метою вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, виявлення обдарованої молоді й підвищення рівня мовної освіти уже вкотре в Україні та за її межами відбувається Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Другого лютого 2019 року в комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» відбувся фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 23 учні закладів загальної середньої та професійної освіти та 11 студентів закладів вищої освіти, які володіють літературними вміннями і мають високий рівень знань у царині рідного слова.

14:53 05.02.2019

Ліцеїсти на Фестивалі робототехніки

Сучасний світ вже побачив, як на 3D-принтері друкують людські органи, роботизовані пристрої роблять складні «точні» операції тощо. Потрібно очікувати, що в недалекому майбутньому нас будуть оточувати роботи, та готувати до цього молодь. Сприяє популяризації роботехнічного напрямку навчання участь дітей у змаганнях та фестивалях. 

14:57 01.02.2019

Відбулась професіографічна акція «Стань студентом на один день» для учнів 9-х класів

29 січня 2019 року на базі ДНЗ «Городищенський професійний ліцей» відбулась професіографічна акція «Стань студентом на один день» для учнів 9-х класів Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С.Гулака-Артемовського.

08:22 30.01.2019

Для учнів 9-х класів Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С.Гулака-Артемвського проведено профорієнтаційний урок

29.01. 2019 для учнів 9-х класів Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С.Гулака-Артемвського фахівцем з профорієнтаії Інною Кирпатою, за участі психолога ГРУМЦПП Оксани Горідько проведено профорієнтаційний урок, метою якого було визначення профорієнтації як основи вдалого вибору професії, продемонстровано можливості платворми Державної служби зайнятості «Моя професія» у напрямку визначення професійних нахилів та інтересів.

08:19 30.01.2019

Одноденні семінари-практикуми з підвищення кваліфікації директорів закладів освіти області переносяться

Повідомляємо, що у зв’язку із затримкою надходження коштів освітньої субвенції одноденні семінари-практикуми з підвищення кваліфікації директорів закладів освіти області з питань підготовки до роботи в умовах Нової української школи, які планувалось провести протягом лютого 2019 року, переносяться на більш пізній термін. Змінений графік проведення семінарів-практикумів з підвищення кваліфікації директорів закладів загальної середньої освіти області відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа» буде надіслано додатково.

16:12 29.01.2019

Проведено профорієнтаційний урок для учнів 8 - 11 класів Хлистунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Маючи на меті ознайомити з особливостями професійного самовизначення старшокласників в сучасних умовах, розширити значення та умови правильного вибору професії, визначити професійну спрямованість кожного учня, Городищенською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості був проведений профорієнтаційний урок для учнів 8 - 11 класів Хлистунівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хлистунівської ОТГ.

14:14 22.01.2019

Інтернет-конференція на тему «Із досвіду розробки проектів з трудового навчання, технологій»

Повідомляємо, що відповідно до плану роботикомунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» 26 лютого 2019 року на Черкаському освітянському порталі проходитиме науково-практична Інтернет-конференція на тему «Із досвіду розробки проектів з трудового навчання, технологій».

09:04 17.01.2019

Вхід для адміністратора