A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього

 Олімпійський тиждень проводиться щорічно, як правило, у вересні, починаючи з Всеукраїнського олімпійського уроку. Метою    Олімпійського тижня є популяризація спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху в Україні.

09:57 22.09.2017

День відкритих дверей "Чарівне місто позашкілля"

    15 вересня 2017 року в Будинку дітей та юнацтва стартував День відкритих дверей "Чарівне місто позашкілля", під час якого педагогічний колектив закладу презентував творчі доробки своїх вихованців «Тобі, Черкащино славетна, таланти наші і любов». 

10:28 20.09.2017

З Днем Знань

1 ВЕРЕСНЯ - особливе хвилююче свято, завжди яскраве, насичене емоційністю, це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. На свято першого дзвоника на  подвір′ї  збирається уся шкільна громада. Лунає музика, чути слова привітання, радісні вигуки зустрічі з друзями. Ще один навчальний рік, хочеться, щоб він був мирним і спокійним, радісним і результативним. За оновлені шкільні парти цього року сіло більше трьох тисяч учнів, з них 347 першокласників. Учнів навчальних закладів  вітали поважні гості.   Так Городищенську  ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відвідав голова районної державної адміністрації Олексій Григорович Лавріненко та начальник відділу освіти Микола Миколайович Кирпатий; Людмила Володимирівна Пащенко, керівник апарату райдержадміністрації, побувала на святі у Городищенському економічному ліцеї.

14:26 05.09.2017

Вхід для адміністратора