A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

День здоров’я в Городищенському ДНЗ №1 «Джерельце»

13 жовтня в ДНЗ «Джерельце» було проведено черговий День здоров’я «Козацькому роду нема переводу». Доброю традицією стало залучення  цього дня до співпраці батьків, тому ранкову гімнастику у старших групах  провів тато Руденко Юрій. Разом із фізичним комплексом вправ діти познайомилися з традиціями, звичаями та обрядами українського козацтва. На сніданок кухарі приготували смачну козацьку кашу. О 10.00  в спортивно-музичному залі розгорнулась козацька розвага для дітей середніх груп. Об 11.00 діти старших та середніх груп вирушили в піший перехід козацькими стежками. На прогулянці організовано рухливі ігри, спортивні змагання. Після сну вихователі провели гімнастику пробудження «Ми – маленькі козачата». О 15.30 за участі дітей та батьків старших груп (Коробки Олександра та Говраса Олександра) відбулося  спортивне свято «Козацькому роду нема переводу».

15:25 18.10.2017

Відбувся районний семінар вчителів математики

Розробка та впровадження спільних онлайн освітніх заходів – тема районного семінару вчителів математики, який відбувся 13 жовтня 2017 року на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

15:21 18.10.2017

Відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва

17 жовтня 2017 року на базі Старосільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів музичного мистецтва з теми «Моральне та патріотичне виховання засобами музичного мистецтва».

08:45 18.10.2017

КОЗАЦЬКОМУ РОДУ НЕМА ПЕРЕВОДУ

У глибину століть сягає історія нашого народу, і чим більше минає часу, тим яскравіше ми її уявляємо. Мабуть, немає жодної людини в Україні, яка б не знала про славну Запорозьку Січ, про січове лицарство – козацтво, про їхні походи і подвиги. В переддень одного з найбільших народних свят – свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва, яке відзначається щорічно 14 жовтня, відбулася зустріч представників козацьких класів Городищенської ЗОШ №1 імені С.С. Гулака-Артемовського та Мліївської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. У атмосфері веселих козацьких ігор, цікавих конкурсів, запальних танців школярі познайомилися між собою, згадали традиції пращурів-козаків. На згадку про цей день мліївчани отримали символічні подарунки. До присутніх із вітальними словами звернувся Микола Миколайович Кирпатий, начальник відділу освіти Городищенської районної державної адміністрації та Ірина Станіславівна Розломій, заступник директора з навчально-виховної роботи школи.    

09:18 17.10.2017

Вебінар для методистів та вчителів інформатики з теми «Особливості викладання предмета «Інформатика» в 9 класі»

Повідомляємо, що згідно плану роботи КНЗ «ЧОІПОПП ЧОР» 18 жовтня 2017 року з 15.00 до 17.00 лабораторія – центр інформаційних технологій проводить вебінар для методистів та вчителів інформатики з теми «Особливості викладання предмета «Інформатика» в 9 класі» на сайті лабораторії в розділі «Вебінари».

16:28 05.10.2017

Про відзначення Дня захисника України

На виконання Указу Президента України "Про день захисника України" від 14 жовтня 2014 року № 806, Постанови Верховної Ради України "Про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв  у 2017 році" Міністерство освіти і науки України пропонує в загальноосвітніх навчальних закладах проовести День Захисника України під гаслом "ВІДПОВІДЬ НЕСКОРЕНОГО НАРОДУ" та активно висвітлювати його на веб-сторінках навчальних закладів та органів управління освітою.

16:15 05.10.2017

Інтернет-конференція для вчителів предметів художньо-естетичного циклу з проблеми "Мистецтво в культурі сучасності"

 Повідомляємо, що відповідно до річного плану роботи у  комунальному навчальному закладі «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», з 20 жовтня  по 30 листопада 2017 року,  проводиться Інтернет-конференцію для вчителів предметів художньо-естетичного циклу з проблеми «Мистецтво в культурі сучасності  (Стилі і напрями мистецтва: імпресіонізм,  модернізм  і постмодернізм)»

16:10 05.10.2017

Інтернет-семінар для педагогічних працівників початкової школи «ПРАКТИЧНЕ ЗАСТОСУВАННЯ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ»

Повідомляємо, що відповідно до плану роботи інституту у жовтні 2017 року на Черкаському освітянському порталі (сайті КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради») буде проходити науково-методичний Інтернет-семінар з проблеми: «Практичне застосування стратегій критичного мислення як засіб формування компетентностей молодших школярів».

16:09 05.10.2017

Вхід для адміністратора