A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Підведено підсумки Всеукраїнської акції „Турбота молоді тобі, Україно”

Підведено підсумки участі загальноосвітніх шкіл та позашкільних закладів освіти Черкаської області в обласному етапі Всеукраїнської акції „Турбота молоді тобі, Україно”.  Дана трудова акція проходить щорічно з метою благоустрою територій, закладання та створення на території навчальних закладів, газонів, квітників, також формування екологічної культури особистості та відповідальності за збереження природного середовища, покращення зовнішнього озеленення навчальних закладів.

16:47 13.10.2022

Завдяки Вам, захисники, ми обов'язково Переможемо!!!

У цей важкий для України час, коли ми виборюємо своє право на незалежність у криваві боротьбі з російським агресором, весь світ єднається задля нашої перемоги. Петропавлівський заклад освіти теж не стоїть осторонь. Добрі справи не залишаються непоміченими - вони, як маяки світять для тих, хто її чекає. Колектив закладу освіти  взяв участь у акції « Допоможи захиснику України» та передав смаколики, продукти та засоби гігієни військовим, які бережуть наш спокій. Завдяки Вам, ми обов'язково Переможемо!!! Мир знову запанує на нашій прекрасній землі!

11:27 11.10.2022

Вихованці Городищенського центру дитячої та юнацької творчості –лауреати Всеукраїнського конкурсу мистецтв

 Вихованці Зразкового вокального гуртка "Росинка" Городищенського закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради (керівник Лариса Миронова) взяли участь у Всеукраїнському Багатожанровому конкурсі мистецтв "МОВА ЄДНАННЯ", який відбувся в м. Києві за організації Благодійного фонду "Українська формула добра" та Громадської організації "Динаміка успіху"

10:45 11.10.2022

Акція «Допоможи захиснику України»

З нагоди Дня захисників і захисниць України  з 01.10 по 14.10.2022 року відділ освіти  ініціював проведення акції  «Допоможи захиснику України».

15:15 07.10.2022

Фізкультурно-оздоровчі заходи з нагоди Дня працівників освіти в Україні

З нагоди Дня працівників освіти в Україні за пропозицією Черкаського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, в закладах загальної середньої освіти проведено фізкультурно-оздоровчі заходи: змагання з футболу(ОЗО - Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3, Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №2); волейболу, баскетболу (Орловецький ЗЗСО І-ІІІ ст.); спортивні ігри «Доджбол», «Карусель» (Валявський ЗЗСО І-ІІІ ст.).

11:14 03.10.2022

Вхід для адміністратора