A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Акція «МОНЕТКИ ДІТЯМ»

Національним банком України та благодійним фондом «Таблеточки» організовано акцію «Монетки дітям», аби у простий та веселий спосіб зібрати монети та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. Здобувачі освіти Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 ім. С.С. Гулака - Артемовського, Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 долучилися до  цієї  акції.

06:38 07.10.2021

Вітаємо колег з почесними нагородами!

За сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді наші колеги нагороджені ПОДЯКОЮ Міністерства освіти і науки України:

16:23 05.10.2021

Мандруємо, святкуємо, змагаємось.

З нагоди Всесвітнього дня туризму, який щорічно відзначають 27 вересня, керівники гуртків Городищенського закладу позашкільної освіти «Центр дитячої та юнацької творчості» Городищенської міської ради Черкаської області, провели низку заходів, метою яких є демонстрація активного туризму та дозвілля, що приносять багато радості, емоцій і наснаги. У міському сквері відбулися змагання із спортивного орієнтування серед гуртківців, проведено майстер-класи: «В’язання туристських вузлів» та «Встановлення намету» (керівники гуртків Демиденко Т.В. та Онпрієнко М. М.). Вихованці гуртка «Історики-краєзнавці» (керівник гуртка В. А. Пеляк), відвідали виставку картин місцевих художників у Палаці культури, відкритої і присвяченої, 30-річчю відновлення  Незалежності України.  

13:48 01.10.2021

Як працюватимуть заклади освіти з 20 вересня – Уряд встановив нові карантинні обмеження

 На Урядовому порталі оприлюднено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 і від 29 червня 2021 р. №677, що встановлюють нові карантинні обмеження для запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

12:27 20.09.2021

Проведено інструктивно- методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи

10 вересня 2021 року працівниками відділу освіти, методичного кабінету проведено інструктивно- методичну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. Жовталюк Н.П., начальник відділу освіти проінформувала про оновлення програмного забезпечення подання статистичної звітності "ІСУО", а також про стан вакцинації працівників закладів освіти громади. Сокирко Т.Г., завідувач методичного кабінету та методисти опрацювали із учасниками наради питання підготовки педагогів в умовах НУШ, програму алгоритм проведення супервізії у закладах освіти, використання освітньої субвенції для підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 році. 

15:53 10.09.2021

Вхід для адміністратора