A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

УЧНІ 11-Х КЛАСІВ У 2020/2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ ЗВІЛЬНЯЮТЬСЯ ВІД ПРОХОДЖЕННЯ ДПА – ВЕРХОВНА РАДА УХВАЛИЛА ЗАКОН

Учні, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, звільняються від проходження державної підсумкової атестації. Сьогодні, 13 квітня 2021 року, відповідний закон № 5014 ухвалила Верховна Рада України.

14:25 15.04.2021

Долучилися до весняної толоки!

Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити заходи по благоустрою території, щоб покращити стан довкілля, зробити наше місто чистішим і привабливішим.

14:21 15.04.2021

Державна служба якості освіти запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах

“Якісна школа – це середовище, у якому дитина щаслива” – з таким слоганом Державна служба якості освіти України запустила інформаційну кампанію про систему забезпечення якості освіти в українських школах. Кампанія створена в межах ініціативи “Система забезпечення якості освіти”, яка впроваджується в рамках проєкту “Супровід урядових реформ в Україні” (SURGe).

12:18 12.04.2021

Вітаємо переможця

Вітаємо переможця Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Спорт Крафт Геймз Онлайн. Битва з тінню» Владиславу Гаркушу, ученицю Валявського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.

10:34 08.04.2021

Проведено Міжнародний день дитячої книги у ОЗО-Городищенський ЗЗСО І-ІІІ ст. №3

Книга! Вона поруч із самого народження. Перші казки, вірші читають нам мама і тато, братик і сестричка. Книга розповідає нам про казкових богатирів, про шкільне життя, про далекі країни. З книгою кожен із нас може мандрувати в минуле і в майбутнє. Про все на світі розповідає книга.

14:25 02.04.2021

Затверджено Типову програму для закладів позашкілля

 Міністерством освіти і науки затверджена нова Типова освітня програма для закладів позашкільної освіти. Документ вже пройшов процедуру державної реєстрації у Міністерстві юстиції та набрав чинності з дня офіційного опублікування.

09:04 02.04.2021

ВЕСНЯНІ КАНІКУЛИ У ГОРОДИЩЕНСЬКОМУ БДЮТ

   Весняні канікули – улюблена пора для школярів міста. Чим же зайнятися? Справу до душі можна знайти кожному в нашому закладі позашкільної освіти. Кожного дня в закладі кипіло цікаве змістовне життя.           Керівники гуртків декоративно-ужиткового напрямку організували для вихованців закладу майстер-класи: «Оберіг-Мотанка» (керівник гуртка «Чарівна перлина» Оксана Гайдамака), "Весняні квіти в техніці паперопластики" (керівник гуртка «Умілі рученята» Світлана Денисенко), «Малюємо весняних птахів» (керівник образотворчого мистецтва «Палітра» Оксана Островська), «Виготовлення квітів із стрічок» (керівник гуртка «Соняшник» Галина Коваль). Цікаву музично-розважальну програму «А вже весна у двері стука…» підготувала та провела керівник вокального гуртка «Росинка» Лариса Миронова.

11:20 30.03.2021

Вхід для адміністратора