A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Інстуктивно-методична нарада для педагогічних працівників

27 листопада 2020 року на базі районного методичного кабінету було проведено інстуктивно-методичну нараду для педагогічних працівників, які є науковими керівниками дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

15:39 27.11.2020

Яку кількість предметів можна обрати для проходження ЗНО?

У 2021 році кожен учасник зовнішнього оцінювання може обрати для проходження тестування не більше ніж п'ять навчальних предметів. Випускникам шкіл та учням (студентам) закладів професійно-технічної та вищої освіти, які у 2021 році здобувають повну загальну середню освіту, результати зовнішнього незалежного оцінювання із чотирьох навчальних предметів, вибраних під час реєстрації, буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію.

11:44 25.11.2020

Контент-платформа, поради психологів, чатбот – МОН та ЮНІСЕФ в Україні запускають кампанію нумо про важливість дошкільного розвитку

      Міністерство освіти і науки спільно з ЮНІСЕФ Україна запускають кампанію НУМО про важливість дошкільного розвитку. Кампанія допоможе батькам зрозуміти необхідність високоякісного дошкільного навчання, побудувати ефективну комунікацію з дитсадками та допомогти розвивати навички в дітей.

11:42 25.11.2020

СТАРТУЄ РЕЄСТРАЦІЯ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТАП КОНКУРСУ "КЕНГУРУ"

Розпочинаємо підготовчу роботу по підготовці до проведення всеукраїнського етапу Міжнародного математичного конкурсу "Кенгуру"! На допомогу районним та шкільним координаторам пропонуємо переглянути презентацію.

14:47 17.11.2020

Вхід для адміністратора