A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

На Городищині відновлено роботу закладів дошкільної освіти

Відповідно до рішення засідання районної комісії  Городищенської районної державної адміністрації з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол від 26.05.2020 №30) з 01 червня 2020 року відновлено роботу в 5 закладах дошкільної освіти району.

12:22 01.06.2020

Вітаємо з Днем захисту дітей!

Діти — наш найцінніший скарб, наше сьогодення та майбутнє. Діти — це безмежна щирість та відвертість, сонячні посмішки та приємні клопоти, Діти – це диво життя, ангели, даровані нам.

12:20 01.06.2020

ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ СТВОРЮЄМО ГАЛЕРЕЮ "НАШЕ МЙБУТНЄ - ЩАСЛИВІ ДІТИ"

До Дня захисту дітей із 28.05 по 02.06 2020 Ліга старшокласників Черкаської області ініціює створення галереї «Наше майбутнє – щасливі діти». Запрошуємо усіх бажаючих розмістити власні фото, фото власних дітей, фото дітей школи, класу, гуртків, об'єднань, дитячих громадських організацій, студій і т.п. на власних сайтах, у соціальних мережах із використанням хештегу #1червня_діти.

11:00 01.06.2020

ПРОЯВИ ДИСЛЕКСІЇ

Слово «дислексія» у перекладі з давньогрецької означає «погане мовлення», вказуючи на порушення здатності читати. Найчастіше на дислексію страждають діти із затримкою розумового та психічного розвитку, з серйозними дефектами мовлення та слуху, а також з мінімальною психічною дисфункцією.

14:26 25.05.2020

КРИТЕРІЇ ВЗАЄМОПОВАГИ У РОДИНІ

Взаємна повага у сім’ї – це основа благополучного розвиток особистості дитини. За умов гармонійних відносин між татом та мамою дитина почуває себе рівноправним членом сімейного колективу, оскільки її залучають до посильної праці, ставляться до її потреб з розумінням, роз'яснюють чому слід робити так, а не інакше. Наявність взаєморозуміння в сім'ї сприяє душевному комфорту, «рятує» дитину від нервових перевантажень. У нормальній сімейній обстановці дитина виростає доброзичливою, гуманною, здібною до співчуття, уважною, спокійною, оптимістичною, добрим товаришем з почуттям гумору, має тверді етичні орієнтири.

14:25 25.05.2020

ПСИХОЛОГІЧНІ ФАКТОРИ ШКІЛЬНОЇ ТРИВОЖНОСТІ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ

При вступі до школи, батьки зіштовхуються з появою особистісних та поведінкових змін у своїх дітей. Цьому передує не лише не бажання залишати дім чи змінювати звичний потік життя, а й залякування з боку дорослих по типу «там буде важко», «у школі не буде старих друзів», «вчителів не цікавить, чи подобається тобі», «от побачиш, вчитись складно».

14:24 25.05.2020

Вхід для адміністратора