A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Якісний ремонт для здобувачів освіти

Продовжуючи моніторинг виконання плану заходів з підготовки навчальних закладів до 2020-2021 навчального року голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов та завідувач сектору освіти Городищенської районної державної адміністрації Тамара Ярошенко відвідали загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №1 імені С.С. Гулака-Артемовського.

15:40 16.09.2020

Привітали з ювілеєм

Голова Городищенської районної державної адміністрації Ігор Ладнов та завідувач сектору освіти Городищенської районної державної адміністрації Тамара Ярошенко привітали ініціативного, енергійного, творчого, креативного вчителя початкових класів Городищенської загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені С.С. Гулака-Артемовського Савич Валентину Антонівну з ювілеєм,  вручили почесну грамоту Городищенської районної державної адміністрації та Городищенської районної ради та кольоровий багатофункціональний пристрій(принтер)  побажали ювілярці здоров’я, щастя, творчої наснаги і оптимізму, незгасної енергії та наполегливості.

15:29 03.09.2020

Молодість, ентузіазм, креативність

Шкільні будні…. У кожного педагога вони свої, проте так приємно, коли вчителів єднає атмосфера творчої співпраці, взаємодопомоги, уміння колективно вирішувати найскладніші педагогічні  ситуації. Якщо говорити про педагогічний колектив Городищенської загальноосвітньої школи №2 – то це когорта досвідчених, мудрих, творчих учителів.

14:31 31.08.2020

«Життя іде і все без коректур. І час летить, не стишує галопу»…

Мабуть, завжди приходить та мить, коли кожен із нас замислюється над сенсом життя, і ці слова Ліни Костенко якнайкращий тому доказ. Чим раніше прийде усвідомлення важливості кожної миті нашого буття, тим багатшим на душевні скарби буде і саме життя.

14:30 31.08.2020

Новий крок до звершень

Роки… Летять, не минають нікого. Декого – дуже змінюють, а з кимось ніби й не зустрічалися.

14:28 31.08.2020

Не зітре час пам'ять

Ось і закінчується літечко. На порозі осінь. Хвилюючий і для батьків, і для вчителів, і для учнів свято першого дзвінка, яке символізує початок нового трудового навчального року. Та, на жаль, не для всіх колективів  це свято буде безхмарним . Для нашого колективу  це свято з присмаком гіркоти.

14:26 31.08.2020

Голова райдержадміністрації перевірив готовність дошкільних навчальних закладів до навчального року

З робочим візитом голова Городищенської райдержадміністрації Ігор Ладнов та завідувач сектору освіти райдержадміністрації Тамара Ярошенко побували в ДНЗ «Сонечко», що знаходиться в селі Орловець та ДНЗ № 3 «Веселка», що в місті Городище.

12:21 31.08.2020

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНО!

З метою гідного відзначення Дня Незалежності України з 22 по 24 серпня 2020 року Ліга старшокласників Черкаської області проводить он-лайн заходи у форматі челенджу «Україна для  мене», віршованого чи прозового відеопривітання, святкового он-лайн концерту кращого музичного твору художнього колективу закладу освіти  «Привітай свою Країну з Днем народження».

14:18 18.08.2020

Вхід для адміністратора