A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Відбулись навчальні стрільби з автомата Калашникова

17 травня 2019 року в ході проведення навчально-польових зборів з учнями загальноосвітніх навчальних закладів на базі Навчального центру державної прикордонної служби України «Оршанець» відбулись навчальні стрільби з автомата Калашникова. З учнями було проведено навчання, щодо навичок поводження із бойовою зброєю, це  дало змогу 40 учням району виконати стрільбу із автоматів Калашникова. Учні успішно виконали навчальні вправи, чим завершили вивчення предмета «Захист Вітчизни».

14:23 22.05.2019

Ранкова гімнастика в ЗДО

Як день розпочнеш, так його і проведеш! Ранкова гімнастика дає змогу дошкільникам розпочати свій день весело, що задає темп, ритм і бадьорий настрій. Проте не все так просто. Адже в кожній віковій групі проведення ранкової гімнастики має свої особливості.

08:59 17.05.2019

Проведено День цивільного захисту у відділі освіти

14 травня 2019 року проведено День цивільного захисту у відділі освіти Городищенської районної державної адміністрації. Під час проведення Дня ЦЗ проведено тренінги, вікторини, контроль знань з питань цивільного захисту та тренування з пожежної безпеки та евакуацію працівників відділу освіти.

08:10 16.05.2019

Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо- юнацької військово-патріотичної гри "Джура"

07 травня у сквері за Палацом культури м. Городище відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), у якій взяли участь учні 8 команд (роїв) закладів освіти району.

11:38 11.05.2019

Відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи

24 квітня 2019 року відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи  на базі районного методичного кабінету з теми «Попередження негативних проявів у молодіжному середовищі. Організація соціально-правового захисту учнівської молоді».

08:53 25.04.2019

Нагородження обдарованих учнів Городищини

23 квітня 2019 року у приміщенні Городищенської  районної державної адміністрації відбулась урочиста зустріч з нагоди нагородження обдарованих учнів, які гідно представляли свої заклади освіти на районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах із навчальних предметів, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, а також учителів, які їх підготували.

14:55 23.04.2019

Відбувся семінар - практикум шкільних бібліотекарів

22 квітня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбувся семінар - практикум шкільних бібліотекарів на тему: «Роль шкільної бібліотеки  в освітньому процесі в  умовах реалізації Концепції Нової української школи» за участю наукового співробітника інституту педагогіки  Академії педагогічних наук України Кравчук Ольги Павлівни. В ході семінару було обговорено актуальні питання щодо завершення переходу шкільних бібліотек з бібліотечно- бібліографічної класифікації на універсальну десяткову класифікацію.

11:58 23.04.2019

Вхід для адміністратора