A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Городищенської міської ради Черкаської області

Новини

Семінар наукових керівників учнівських науково-дослідницьких робіт МАН

01 листопада 2019 року у РМК відділу освіти відбулася нарада для   наукових керівників учнівських науково-дослідницьких робіт МАН за участю Драник Наталії Олексіївни, заступника директора Черкаського обласного Центру роботи з обдарованими дітьми, керівника обласного відділення МАН, Власенко Валентини Леонідівни, методиста цього відділення. На нараді були висвітлені основні питання: як обрати тему роботи, науковий апарат дослідження, вимоги до оформлення науково-дослідницьких робіт, особливості підготовки до конкурсу-захисту МАН, типові помилки конкурсантів та шляхи їх уникнення. В ході роботи піднімалися питання, які найбільше цікавлять педагогів, що працюють з юними дослідниками та готують їх до участі у підготовці та захисту дослідницьких робіт. Зокрема, мотивації учителя та учня, об’єктивності оцінювання робіт, науковому супроводі, проблемі плагіату тощо.

15:08 04.11.2019

Відбувся семінар-практикум вчителів фізики

22 жовтня 2019 року проведено семінар-практикум вчителів фізики з теми «Діяльнісний підхід  при вивченні фізики у закладах загальної середньої освіти» на базі Петропавлівського НВК.

09:14 23.10.2019

Відбулися 25-ті Всеукраїнські  змагання з легкої атлетики

10 жовтня 2019 року на ФОСК "Колос" м.Городища відбулися 25-ті Всеукраїнські  змагання з легкої атлетики пам'яті колишнього директора Городищенської дитячо-юнацької спортивної школи Миколи Едуардовича Шевченка. В заході взяло участь близько 300 учнів 14 команд з спортивних шкіл Черкащини, Кіровоградської та Київської областей.

15:15 15.10.2019

Вхід для адміністратора